antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 30 Ekim 2022 #31 495477 dedi: Recep ivedik filmlerinin ortak özelliği hepsinin rezalet olması. Önce ki filmleri güzelmiş gibi 7.filmi yapıyorlar bir de. Genişletmek için tıkla... steelumut dedi: Aşırı fazla izlendiği için. Genişletmek için tıkla... Hocam demek ki benim gibi insanlar izlediği için 7. filminin izleneceğine inandıkları için yapıyorlar. T21 dedi: Recep ivedik serisine gelecek olursak ilk filmleri içine çekiyordu da şimdikiler pek sarmıyor. Genişletmek için tıkla... Konular çok sapıttı ya Kenya gibisinden.
495477 dedi: Recep ivedik filmlerinin ortak özelliği hepsinin rezalet olması. Önce ki filmleri güzelmiş gibi 7.filmi yapıyorlar bir de. Genişletmek için tıkla... steelumut dedi: Aşırı fazla izlendiği için. Genişletmek için tıkla... Hocam demek ki benim gibi insanlar izlediği için 7. filminin izleneceğine inandıkları için yapıyorlar. T21 dedi: Recep ivedik serisine gelecek olursak ilk filmleri içine çekiyordu da şimdikiler pek sarmıyor. Genişletmek için tıkla... Konular çok sapıttı ya Kenya gibisinden.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #32 antoniomontana dedi: Konular çok sapıttı ya Kenya gibisinden. Genişletmek için tıkla... İlk 3 neyse dedim 4. filmden sonrası için izlemeye zahmet etmedim hiç. Artık fazla büyüdük bu vasat komedi için.
antoniomontana dedi: Konular çok sapıttı ya Kenya gibisinden. Genişletmek için tıkla... İlk 3 neyse dedim 4. filmden sonrası için izlemeye zahmet etmedim hiç. Artık fazla büyüdük bu vasat komedi için.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 30 Ekim 2022 #33 antoniomontana dedi: Umarım gelir ben de arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum. Galiba bir tek ben izliyorum bu filmin bütün bölümlerini. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilsin
antoniomontana dedi: Umarım gelir ben de arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum. Galiba bir tek ben izliyorum bu filmin bütün bölümlerini. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilsin