2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 10 Aralık 2022 #11 ETARSSS dedi: Eski filmleri daha güldürücü. Ben bunda gülmedim ama kötü değildi. Genişletmek için tıkla... Ben artık eski filmlerini izleyince de gülmüyorum. Bence sorun tam filmde değil gibi en son gülerek izlediğim dizi veya filmi hatırlamıyorum.
ETARSSS dedi: Eski filmleri daha güldürücü. Ben bunda gülmedim ama kötü değildi. Genişletmek için tıkla... Ben artık eski filmlerini izleyince de gülmüyorum. Bence sorun tam filmde değil gibi en son gülerek izlediğim dizi veya filmi hatırlamıyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.861 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 10 Aralık 2022 #12 Ben çok beğendim Recep İvedik 7'yi. Hem komik hem eğlenceli olmuş. Sürprizbozan: Konu dışı Recep emmi hakkını helal etmiş, Disney+ olmadan izledim bunu bende hiç istemezdim kusura bakmayın arkadaşlar
Ben çok beğendim Recep İvedik 7'yi. Hem komik hem eğlenceli olmuş. Sürprizbozan: Konu dışı Recep emmi hakkını helal etmiş, Disney+ olmadan izledim bunu bende hiç istemezdim kusura bakmayın arkadaşlar