memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #31 JakerT4 dedi: Çay içsin geçer. (Bu arada kanser diye duydum ama kesinlik yok.) Genişletmek için tıkla... Sen çok komiksin.
JakerT4 dedi: Çay içsin geçer. (Bu arada kanser diye duydum ama kesinlik yok.) Genişletmek için tıkla... Sen çok komiksin.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 29 Ağustos 2021 #32 Baran Toprak koç dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle hacıların hocaların devri bitecek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Baran Toprak koç dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle hacıların hocaların devri bitecek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shadow Axel Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #33 Baran Toprak koç dedi: Narsisistik kişilik bozukluğu hastalığı var diye duydum. Genişletmek için tıkla... K-kanka dikkat et!
Baran Toprak koç dedi: Narsisistik kişilik bozukluğu hastalığı var diye duydum. Genişletmek için tıkla... K-kanka dikkat et!
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #34 Baran Toprak koç dedi: Onun liderliği batsın, ülkemizi afrika seviyelerine doğru getirdi. ve sen hala gelip reis diyorsun ? Genişletmek için tıkla... Bundan 10-15 sene geriye gitsene veya ne olduğunu oku.
Baran Toprak koç dedi: Onun liderliği batsın, ülkemizi afrika seviyelerine doğru getirdi. ve sen hala gelip reis diyorsun ? Genişletmek için tıkla... Bundan 10-15 sene geriye gitsene veya ne olduğunu oku.
Shadow Axel Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #35 Donkobus dedi: İroni işaret koymayı unuttunuz. Unutmadıysanız vay halinize. Genişletmek için tıkla... İroni yaptıktan sonra ünlem koyması gerekmez ki. İroniden anlayanlar şak diye anlar zaten.
Donkobus dedi: İroni işaret koymayı unuttunuz. Unutmadıysanız vay halinize. Genişletmek için tıkla... İroni yaptıktan sonra ünlem koyması gerekmez ki. İroniden anlayanlar şak diye anlar zaten.