1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 17 Mart 2025 #2 Reçete değil bu tahlil istenmiş. Hemogram, (aradakini anlamadım AKS yazıyor gibi) ALT/AST, Üre-Kreatinin, ve en son solunum fonksiyon testi.
Reçete değil bu tahlil istenmiş. Hemogram, (aradakini anlamadım AKS yazıyor gibi) ALT/AST, Üre-Kreatinin, ve en son solunum fonksiyon testi.
1 1enjoy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 21 17 Mart 2025 #3 105435 dedi: Reçete değil bu tahlil istenmiş. Hemogram, (aradakini anlamadım AKS yazıyor gibi) ALT/AST, Üre-Kreatinin, ve en son solunum fonksiyon testi. Genişletmek için tıkla... bu yazıyı nasıl öğrenebiliriz böyle bir yazı tarzı görmedim hiç saolun hocam.
105435 dedi: Reçete değil bu tahlil istenmiş. Hemogram, (aradakini anlamadım AKS yazıyor gibi) ALT/AST, Üre-Kreatinin, ve en son solunum fonksiyon testi. Genişletmek için tıkla... bu yazıyı nasıl öğrenebiliriz böyle bir yazı tarzı görmedim hiç saolun hocam.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 17 Mart 2025 #4 1enjoy dedi: bu yazıyı nasıl öğrenebiliriz böyle bir yazı tarzı görmedim hiç saolun hocam. Genişletmek için tıkla... bu okunuyor bence okunmaz hali bu değil, çok daha kötülerini gördüm. sürekli doktor yazısı gördüğüm için de olabilir boşverin, hep anlamıyor olarak kalmanız daha iyi.
1enjoy dedi: bu yazıyı nasıl öğrenebiliriz böyle bir yazı tarzı görmedim hiç saolun hocam. Genişletmek için tıkla... bu okunuyor bence okunmaz hali bu değil, çok daha kötülerini gördüm. sürekli doktor yazısı gördüğüm için de olabilir boşverin, hep anlamıyor olarak kalmanız daha iyi.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 18 Mart 2025 #5 Arkadaş birçok şeyi söylemiş ama ''AKŞ'' dediğimiz kavram eksik kalmış, eklemek gerekirse; AKŞ, açlık kan şekeri, yani aç karna ölçülen kan testini ifade eder.
Arkadaş birçok şeyi söylemiş ama ''AKŞ'' dediğimiz kavram eksik kalmış, eklemek gerekirse; AKŞ, açlık kan şekeri, yani aç karna ölçülen kan testini ifade eder.