TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Aralık 2022 #1 Merhaba kafam patlayacak her şeyi düşünmekten. Acaba reçete ve doktor muayenesi olmadan eczaneden alabileceğim sakinleştirici var mı?
Merhaba kafam patlayacak her şeyi düşünmekten. Acaba reçete ve doktor muayenesi olmadan eczaneden alabileceğim sakinleştirici var mı?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 15 Aralık 2022 #2 Ücretini ödeyip ağrı kesici alıyordum ben. Eczane yakınsa bir gidip sormanızda fayda var. Veya yakınınızdaki eczanenin internet üzerinden numarasını bulup arayıp sorabilirsiniz.
Ücretini ödeyip ağrı kesici alıyordum ben. Eczane yakınsa bir gidip sormanızda fayda var. Veya yakınınızdaki eczanenin internet üzerinden numarasını bulup arayıp sorabilirsiniz.
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #3 Aldın mı hocam ilacı?
Eskopya0127 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 424 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 Düşünmekten başka ne gibi farklılıklarınız var? Sakinleştiri falan önermem kendi bilgilerinle ilaç alımı yapmamanı öneririm.
Düşünmekten başka ne gibi farklılıklarınız var? Sakinleştiri falan önermem kendi bilgilerinle ilaç alımı yapmamanı öneririm.