idarkwarrior Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Resimdeki gibi reçine ile kolye işciliği yapmak istiyorum bu tarz bir şey yapmak için hangi malzemeler gereklidir acaba?
Resimdeki gibi reçine ile kolye işciliği yapmak istiyorum bu tarz bir şey yapmak için hangi malzemeler gereklidir acaba?
1 157228 Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 935 Çözümler 15 27 Ekim 2024 #2 idarkwarrior dedi: Eki Görüntüle 2338488 Resimdeki gibi reçine ile kolye işciliği yapmak istiyorum bu tarz bir şey yapmak için hangi malzemeler gereklidir acaba? Genişletmek için tıkla... Epoksi ayrı sertleştiricisi ayrı satılır. Kalıp hazırlayıp içine dökersin ısıtır hava kabarcıklarını yok edip istersen zımpara cila yaparsın bunun gibi su damlası gibi yaparsın elin alıştıkça.
idarkwarrior dedi: Eki Görüntüle 2338488 Resimdeki gibi reçine ile kolye işciliği yapmak istiyorum bu tarz bir şey yapmak için hangi malzemeler gereklidir acaba? Genişletmek için tıkla... Epoksi ayrı sertleştiricisi ayrı satılır. Kalıp hazırlayıp içine dökersin ısıtır hava kabarcıklarını yok edip istersen zımpara cila yaparsın bunun gibi su damlası gibi yaparsın elin alıştıkça.