punto34 Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 66 Yer İstanbul 14 Aralık 2014 #1 Merhabalar. İki gündür silinen dosyaları tarıyor, resimler ve bazı döküman dosyaları gelmiş gözüküyor. 1 Terabayt USB 3.0 harici bir diskten tarıyorum. Çok uzun sürmesi normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
Merhabalar. İki gündür silinen dosyaları tarıyor, resimler ve bazı döküman dosyaları gelmiş gözüküyor. 1 Terabayt USB 3.0 harici bir diskten tarıyorum. Çok uzun sürmesi normal mi?
F fatih52 Ziyaretçi 14 Aralık 2014 #2 HDD kapasitesi büyük olduğu için olabilir ancak 1 gün uzun geldi. Tamamen taraması uzun sürebilir diye düşünüyorum.
HDD kapasitesi büyük olduğu için olabilir ancak 1 gün uzun geldi. Tamamen taraması uzun sürebilir diye düşünüyorum.
punto34 Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 66 Yer İstanbul 14 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: HDD kapasitesi büyük olduğu için olabilir ancak 1 gün uzun geldi. Tamamen taraması uzun sürebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Malesef tarama devam ediyor. Bu gidişle bir haftadan fazla sürer. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
Silinen üye dedi: HDD kapasitesi büyük olduğu için olabilir ancak 1 gün uzun geldi. Tamamen taraması uzun sürebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Malesef tarama devam ediyor. Bu gidişle bir haftadan fazla sürer.
punto34 Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 66 Yer İstanbul 14 Aralık 2014 #5 Ekran görüntüsü bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
F fatih52 Ziyaretçi 14 Aralık 2014 #6 Dosyaları tarıyor herhalde hala. Tam olarak anlayamadım ama. Bir de Recuva var o programı deneyin. Küçük ve başarılı bir programdır.
Dosyaları tarıyor herhalde hala. Tam olarak anlayamadım ama. Bir de Recuva var o programı deneyin. Küçük ve başarılı bir programdır.
punto34 Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 66 Yer İstanbul 14 Aralık 2014 #7 Silinen üye dedi: Dosyaları tarıyor herhalde hala. Tam olarak anlayamadım ama. Bir de Recuva var o programı deneyin. Küçük ve başarılı bir programdır. Genişletmek için tıkla... Bir süre bekliyim. Olmazsa Racuva ile taratırım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
Silinen üye dedi: Dosyaları tarıyor herhalde hala. Tam olarak anlayamadım ama. Bir de Recuva var o programı deneyin. Küçük ve başarılı bir programdır. Genişletmek için tıkla... Bir süre bekliyim. Olmazsa Racuva ile taratırım.
F fatih52 Ziyaretçi 14 Aralık 2014 #8 Bir şey olmaz. Recuva ile şimdi de taratabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
punto34 Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 66 Yer İstanbul 14 Aralık 2014 #9 Silinen üye dedi: Bir şey olmaz. Recuva ile şimdi de taratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
Silinen üye dedi: Bir şey olmaz. Recuva ile şimdi de taratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum.
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #10 Restorer Ultimate işini halleder. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Restorer Ultimate işini halleder. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et