Arkadaşlar bilgisayarımı formatlamak için F4 tuşu ile Recovery uygulamasını açmak isterim. Ancak Recovery ekranında "Please Wait" yazarak takılıyor. 4-5 dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor, fakat yine aynı sayfaya dönüyor. Kapatıp açıyorum yine aynı işlem tekrarlanıyor. Bu uygulamadan nasıl çıkabilirim acaba?
Lütfen yardım edin arkadaşlar
Bilgisayarımı yeniden başlattığımda recovery sayfası açılıyor, güç düğmesinden kapatıp açılışta bios tuşuna bastığımda ise HDDyi seçip açabiliyorum. Fakat tekrar yeniden başlattığımda yine recovery ekranında takılıyor.
Sorunum güncel arkadaşlar. Disk Yönetiminde Recovery bölümü sağlam görünüyor, fakat recovery ekranı bir türlü açılmıyor. Lütfen Bekleyin, Please Wait diyerek bekletiyor.
Recovery bölümleri hem güncel değildir hem de üreticiden gelen çöp yazılımları içerisinde barındırır. Bu yüzden tavsiye etmiyorum ki siz sorunun çözümü için cihaz modelini bile belirtmemişken...
Eksik bilgi verdiğim için özür dilerim. Samsung NP350V5C-S0KTR bilgisayarım. Bilgisayarımı sıfırla yöntemi ile formatladım sorun hala devam ediyor. Bilgisayar açılırken recovery ekranına giriyor ve orda kalıyor. Güç düğmesinden kapatıp açılışta F10'a tıklayıp HDD yi seçince açılıyor. Biostan mı halledilmesi gerekiyor anlamadım ki. Samsung destek hattını arıyorum yardımcı olamıyolar şaka gibi...
@MF orda mısınız acaba, yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim