MilosKrasicTR
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bilgisayarımı formatlamak için F4 tuşu ile Recovery uygulamasını açmak isterim. Ancak Recovery ekranında "Please Wait" yazarak takılıyor. 4-5 dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor, fakat yine aynı sayfaya dönüyor. Kapatıp açıyorum yine aynı işlem tekrarlanıyor. Bu uygulamadan nasıl çıkabilirim acaba?
Lütfen yardım edin arkadaşlar
Bilgisayarımı yeniden başlattığımda recovery sayfası açılıyor, güç düğmesinden kapatıp açılışta bios tuşuna bastığımda ise HDDyi seçip açabiliyorum. Fakat tekrar yeniden başlattığımda yine recovery ekranında takılıyor.
Sorunum güncel arkadaşlar. Disk Yönetiminde Recovery bölümü sağlam görünüyor, fakat recovery ekranı bir türlü açılmıyor. Lütfen Bekleyin, Please Wait diyerek bekletiyor.
Lütfen yardım edin arkadaşlar
Bilgisayarımı yeniden başlattığımda recovery sayfası açılıyor, güç düğmesinden kapatıp açılışta bios tuşuna bastığımda ise HDDyi seçip açabiliyorum. Fakat tekrar yeniden başlattığımda yine recovery ekranında takılıyor.
Sorunum güncel arkadaşlar. Disk Yönetiminde Recovery bölümü sağlam görünüyor, fakat recovery ekranı bir türlü açılmıyor. Lütfen Bekleyin, Please Wait diyerek bekletiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: