105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 1 Eylül 2023 #41 Onla alakalı olacağını pek zannetmiyorum ama istiyorsan önce Odin ile stock rom attıktan sonra ilk sayfada gösterdiğim şekilde tekrar kurmayı dene.
Onla alakalı olacağını pek zannetmiyorum ama istiyorsan önce Odin ile stock rom attıktan sonra ilk sayfada gösterdiğim şekilde tekrar kurmayı dene.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 1 Eylül 2023 #42 105993 dedi: Onla alakalı olacağını pek zannetmiyorum ama istiyorsan önce Odin ile stock rom attıktan sonra ilk sayfada gösterdiğim şekilde tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam artık yarın başım şişti saat 12 den beri bunla uğraşıyorum. Zamanında gt-i9060 la çok uğraştım rom flaşlanıyordu bozuktu falan ama flaşlanıyordu.
105993 dedi: Onla alakalı olacağını pek zannetmiyorum ama istiyorsan önce Odin ile stock rom attıktan sonra ilk sayfada gösterdiğim şekilde tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam artık yarın başım şişti saat 12 den beri bunla uğraşıyorum. Zamanında gt-i9060 la çok uğraştım rom flaşlanıyordu bozuktu falan ama flaşlanıyordu.