Recovery mode'a girerken "No USB cable connected" hatası

AhmetYagizBal

Hectopat
Daha fazla  
Biraz detay verebilir misiniz, sıkıntı tam olarak ne?

Tabletimin şifresini unuttum, sıfırlamak için Recovery mode altıına sokmaya çalışıyorum ama no USB cable connected hatası geliyor.
@SypeR Bu konuyla ilgili daha önce cevap vermiştiniz fakat ne demeye çalıştığınızı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Tabletimin şifresini unuttum, sıfırlamak için Recovery mode altıına sokmaya çalışıyorum ama no USB cable connected hatası geliyor.
@SypeR bu konuyla ilgili daha önce cevap vermiştiniz fakat ne demeye çalıştığınızı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Cihazı şarja takıp dener misiniz?

Denedim ama yine olmadı.
Her şeyi denedim. Tüm fonksiyonları denedim bilgisayara usb yoluyla takıp yine denedim yine olmadı.
  1. Tabletinizin marka modeli nedir?
  2. Hangi tuş kombinasyonunu yaptığınızda "No USB cable" hatasını alıyorsunuz?
Ses Açma Tuşu+Ses Kısma Tuşu+Power Tuşu Asus marka me172v modelli tablet

Fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce tableti açın ve birkaç dakika pil bağlantısını kesin ve pillerin bağlantısı kesilirken bellekteki statik boşalmayı gidermek için güç düğmesini basılı tutun. Bundan sonra neşe yoksa, sıfırlamayı yapın, ancak tüm verilerinizi ve uygulamalarınızı kaybedeceğinizi unutmayın. Bu sizi ilk aldığınızdaki gibi Factorey'e sıfırlar. Bu video, arkayı nasıl açacağınızı ve pilin bağlantısını nasıl keseceğinizi gösterir. Pili çıkarmanıza gerek yoktur, sadece bağlantısını kesin.

Denedim ama yine olmadı.

Her şeyi denedim. Tüm fonksiyonları denedim bilgisayara USB yoluyla takıp yine denedim yine olmadı.

Ses açma tuşu+ses kısma tuşu+Power tuşu ASUS marka ME172V modelli tablet.

Buyurun hocam yabancı sayfadaki çözüm bu şekilde.

ME172 serisinin sıfırlama adımları standart bir Android cihaza göre daha farklı. Asus'un verdiği sıfırlama adımlarını takip edin. Bu işlemlerden sonra cihazınız sıfırlanmış olmalı.

[Pad] Memo Pad’i varsayılan fabrika ayarlarına döndürmenin alternatif yolu | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Kaldırılmasına karşılık kopyalanmış rehber içeriği
[ASUS MeMo Pad] Memo Pad’i varsayılan fabrika ayarlarına döndürmenin alternatif yolu
Aşağıdaki içerik Memo Pad’i varsayılan fabrika ayarlarına döndürmek için alternatif bir yol sunar.

MeMO Pad şifrenizi unuttuysanız ve cihazı sıfırlamak için sisteme erişemiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

* Bu işlev Asus MeMO Pad (ME172) modelinde kullanılabilir.

Not:

1. Sistemi sıfırlamadan önce cihazınızı yedekleyin.
2. FAT32 formatında bir microSD veya SD kartı hazırlayın. (SD kart verilerini yedeklemeyi de unutmayın)

1. Adım:aşağıdaki adrese tıklayarak"cleardata.zip" dosyasını indirin:
2. Adım :"cleardata.zip" dosyası içindekileri çıkarın ve çıkardığınız dosyaları SD kartın kök dizinine kaydedin.

Ardından, SD kartı MeMO Pad’e takın.
1603722811445.png

3. Adım: MeMO Pad’in batarya kapasitesinin %30’dan fazla olduğundan emin olduktan sonra cihazı kapatın.

Önyükleme menüsü çıkana kadar Güç düğmesine basılı tutun.

4. Adım: Ses Seviyesi Artır/Azalt tuşunu kullanarak "kullanıcı verilerini temizle" seçeneğine gelin ve güç tuşuna basarak
işlemi başlatın.

Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürme işlemi başlayacaktır.

1603722823148.png

5. Adım: Fabrika ayarlarına dönüş tamamlandığında ekranda "Kurulum medyasını kaldırın!” yazısını göreceksiniz. Şimdi SD kartı cihazdan çıkarabilirsiniz.

6. Adım:SD kartı çıkardıktan sonra, cihaz yeniden başlayacak ve varsayılan fabrika ayarlarına dönüş yapacak.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmenize yardımcı olmadıysa, ASUS teknik destek merkeziyle irtibata geçin.

İlgili Bağlantılar:
Resmi Desteği | ASUS Türkiye

ME172 serisinin sıfırlama adımları standart bir Android cihaza göre daha farklı. Asus'un verdiği sıfırlama adımlarını takip edin. Cihazınızın başarıyla sıfırlanması gerekli.

[Pad] Memo Pad’i varsayılan fabrika ayarlarına döndürmenin alternatif yolu | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Micro SD karta sahip değilim.
ME172 serisinin sıfırlama adımları standart bir Android cihaza göre daha farklı. Asus'un verdiği sıfırlama adımlarını takip edin. Bu işlemlerden sonra cihazınız sıfırlanmış olmalı.

Root kitleri yükleyin demiş yabancı kaynaktaki siteler. Root kiti nedir ve nasıl yükleyebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı