Recovery Silmeden USB ile Format Atmak

TurgutBerk

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Elimde Acer Aspire V3 772g Model bir laptop var. Ve ben bu laptopa USB üzerinden UEFI kurulum yapacağım.
Buraya kadar her şey tamam, disk bölme ekranında şu bölümler ile karşı karşıyayım:

• Recovery
  • ESP
  • MSR [Ayrılmış]
  • Push Button adında 19 GB'lık bir bölüm
Ve 1 2 tane daha sanıyorum kurtarma bölümü.

Benim istediğim ise recovery dosyalarını silmeden kendim USB'den bir Windows 10 kurulumu yapmak. İleride recoveryden laptopın ilk günkü fabrika ayarlarına sıfırlamam gerekir veya isterim diye recovery dosyalarına zarar vermeden USB üzerinden Windows 10 kurmak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

İyi forumlar.

İşletim sisteminiz genelde C: bölümünde kurulu olur.
Disk bölme ekranında C partition kurulum yap.

Benim lenovo laptopun ( Recovery )silmeden C partition kurulum yaptım.

Karıştırmak istemiyorsan C diskine bir isim ver. Mesela "Windows Sistem" yaz. Format atarkende orda yazacak zaten "Disk 0 : Windows Sistem" orayı formatla

Arkadaşlar Benim Windows 10 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarım var içindede recovery(win 10)
diski var ben win 7 yi yüklemek istiyorum ama aynı zamanda recovery diskini silmeden yapsam bidaha istediğimde recoveryden win 10 a geri dönüş yapmak için aynı zamanda driverlarla uğraşmamak için
diyorumki
Pc ye usb ile win 7kursam ama Recovery diskini silmesem win 7 yi kurup driverını falan halletsem
ama sonrası tekrardan recovery diskiyle win 10 a geri dönüş yapabilirmiyim bi el atsanız lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…