E efepo19 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 28 8 Şubat 2021 #1 Bazı verilerimi kurtarmak için Recuva adlı programı kullanmak istiyorum. Acaba bu yazılım SSD'ye sıkıntı verir mi fikri olan var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
Bazı verilerimi kurtarmak için Recuva adlı programı kullanmak istiyorum. Acaba bu yazılım SSD'ye sıkıntı verir mi fikri olan var mı? Teşekkürler.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 8 Şubat 2021 #2 efepo19 dedi: Bazı verilerimi kurtarmak için recuva adlı programı kullanmak istiyorum. Acaba bu yazılım SSD'ye sıkıntı verir mi fikri olan var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Vermez, ama böyle uygulamalardan şüphe ederim hep. Ne de olsa yapımcısı piriform.
efepo19 dedi: Bazı verilerimi kurtarmak için recuva adlı programı kullanmak istiyorum. Acaba bu yazılım SSD'ye sıkıntı verir mi fikri olan var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Vermez, ama böyle uygulamalardan şüphe ederim hep. Ne de olsa yapımcısı piriform.