Recycle.bin dosyası silinmiyor

harp

Decapat
Kaspersky Free virüs programını kullanıyorum bugün karşıma öyle bir sorun çıktı ve şu an temizle dedimde temizleyemiyor. Dosyaya gittiğimde dosyada 2. görseldeki dosyalar mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettigin yer Geri Donusum Kutusu. Bilgisayari yeniden baslatip Geri Donusum'u bosaltirsan zaten icinde bir sey kalmayacak. Muhtemelen bir kurulum baslattin. AV uyari verdi, sen de iptal ettin. Ama Windows dosyayi kilitledigi icin kullanimda gorunuyor. Endiselenecek bir sey yok. Torrentten oyun ceken virusune katlanir diye bosuna dememisler.

Bilgisayarı format atmaya kadar gidiyordu durum neyse ki virüs programı temizledi ama endişelenecek birşey yok o zaman herhangi bir format vb gibi duruma ihtiyaç yok şimdilik?

Bilgisayarı format atmaya kadar gidiyordu durum neyse ki virüs programı temizledi ama endişelenecek birşey yok o zaman herhangi bir format vb gibi duruma ihtiyaç yok şimdilik?
Yok. Zaten engellemiş temizlemiş niye format atasınız ki Orada meşru program diyor zaten yani zararlı yazılım değil fakat istenmeyen olabilir manasında.

Evet malesef öyle bir hataya düştüm aslında indirme sayısına baktığımda ciddi bir rakam görünce endişe etmedim ve oyunu indirdim ama daha bulaşmam oyunu sildim steam ile indirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…