xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 8 Kasım 2022 #1 Merhaba, Flash belleğe virüs bulaşmış. Nasıl temizleyeceğim? Silsemde geri geliyor... Nasıl gidereceğim? Format atacaktım bununla karşılaştım.
Merhaba, Flash belleğe virüs bulaşmış. Nasıl temizleyeceğim? Silsemde geri geliyor... Nasıl gidereceğim? Format atacaktım bununla karşılaştım.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Kasım 2022 #2 xQuezel dedi: Merhaba, flash belleğe virüs bulaşmış. Nasıl temizleyeceğim? Silsemde geri geliyor... Nasıl gidereceğim? Format atacaktım bununla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Belleği biçimlendirin olmazsa MBAM indirip oradan belleği tarayın.
xQuezel dedi: Merhaba, flash belleğe virüs bulaşmış. Nasıl temizleyeceğim? Silsemde geri geliyor... Nasıl gidereceğim? Format atacaktım bununla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Belleği biçimlendirin olmazsa MBAM indirip oradan belleği tarayın.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.279 Makaleler 2 Çözümler 16 8 Kasım 2022 #3 En rezil ve kanser eden flash bellek virüsüdür. ComboFix ile çözenler vardı galiba.
xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 8 Kasım 2022 #4 METANİC dedi: Belleği biçimlendirin olmazsa MBAM indirip oradan belleği tarayın. Genişletmek için tıkla... MBAM linkini atarmısın? zKEBAB dedi: En rezil ve kanser eden flash bellek virüsüdür. ComboFix ile çözenler vardı galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bir bilsem... Formatta atamıyorum tıkandım...
METANİC dedi: Belleği biçimlendirin olmazsa MBAM indirip oradan belleği tarayın. Genişletmek için tıkla... MBAM linkini atarmısın? zKEBAB dedi: En rezil ve kanser eden flash bellek virüsüdür. ComboFix ile çözenler vardı galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bir bilsem... Formatta atamıyorum tıkandım...
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Kasım 2022 #5 xQuezel dedi: MBAM linkini atar mısın? Nasıl yapacağım onu bir bilsem... Formatta atamıyorum tıkandım... Genişletmek için tıkla... Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Biçimlendirmeyi denediniz mi?
xQuezel dedi: MBAM linkini atar mısın? Nasıl yapacağım onu bir bilsem... Formatta atamıyorum tıkandım... Genişletmek için tıkla... Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Biçimlendirmeyi denediniz mi?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.279 Makaleler 2 Çözümler 16 8 Kasım 2022 #6 xQuezel dedi: MBAM linkini atar mısın? Nasıl yapacağım onu bir bilsem... Formatta atamıyorum tıkandım... Genişletmek için tıkla... Exe dosyasına tıklıyorsun kendi yapıyor zaten.
xQuezel dedi: MBAM linkini atar mısın? Nasıl yapacağım onu bir bilsem... Formatta atamıyorum tıkandım... Genişletmek için tıkla... Exe dosyasına tıklıyorsun kendi yapıyor zaten.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Kasım 2022 #7 zKEBAB dedi: Exe dosyasına tıklıyorsun kendi yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... ComboFix önermeyin sistem dosyalarını bozabiliyor. Alternatifi olan MBAM hem daha güncel hem de daha etkili.
zKEBAB dedi: Exe dosyasına tıklıyorsun kendi yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... ComboFix önermeyin sistem dosyalarını bozabiliyor. Alternatifi olan MBAM hem daha güncel hem de daha etkili.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.279 Makaleler 2 Çözümler 16 8 Kasım 2022 #8 METANİC dedi: ComboFix önermeyin sistem dosyalarını bozabiliyor. Alternatifi olan MBAM hem daha güncel hem de daha etkili. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Uygulamayı pek bilmiyorum forumda ComboFix ile çözen birkaç kişi vardı o yüzden söyledim. Kaspersky indirip çıkarılabilir bellek taraması da yapabilirsin bu arada.
METANİC dedi: ComboFix önermeyin sistem dosyalarını bozabiliyor. Alternatifi olan MBAM hem daha güncel hem de daha etkili. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Uygulamayı pek bilmiyorum forumda ComboFix ile çözen birkaç kişi vardı o yüzden söyledim. Kaspersky indirip çıkarılabilir bellek taraması da yapabilirsin bu arada.
xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 8 Kasım 2022 #9 METANİC dedi: ComboFix önermeyin sistem dosyalarını bozabiliyor. Alternatifi olan MBAM hem daha güncel hem de daha etkili. Genişletmek için tıkla... Bir çözsem direk formatlayacağım zaten zKEBAB dedi: Doğrudur hocam. Uygulamayı pek bilmiyorum forumda ComboFix ile çözen birkaç kişi vardı o yüzden söyledim. Kaspersky indirip çıkarılabilir bellek taraması da yapabilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... MBAM deneyeyim, olmassa deneyeceğim kanka.
METANİC dedi: ComboFix önermeyin sistem dosyalarını bozabiliyor. Alternatifi olan MBAM hem daha güncel hem de daha etkili. Genişletmek için tıkla... Bir çözsem direk formatlayacağım zaten zKEBAB dedi: Doğrudur hocam. Uygulamayı pek bilmiyorum forumda ComboFix ile çözen birkaç kişi vardı o yüzden söyledim. Kaspersky indirip çıkarılabilir bellek taraması da yapabilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... MBAM deneyeyim, olmassa deneyeceğim kanka.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Kasım 2022 #10 xQuezel dedi: Bir çözsem direk formatlayacağım zaten MBAM deneyeyim, olmazsa deneyeceğim kanka. Genişletmek için tıkla... Tamam sonucu bekliyorum.
xQuezel dedi: Bir çözsem direk formatlayacağım zaten MBAM deneyeyim, olmazsa deneyeceğim kanka. Genişletmek için tıkla... Tamam sonucu bekliyorum.