RECYCLER ve Copy of Shortcut to virüsleri

crax1905

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Toshiba Hayabusa 32 GB flash belleğim var. İçinde başlıkta belirttiğim virüsler var. Bunlardan nasıl kurtulabilirim.
Not: Low Level Format dahi yaptım ama yeniden geliyorlar.
Virüslere ait ekran görüntüsü:
1-
2-
3-

Her şeye ComboFix önermekten vazgeçin artık. Sorun bilgisayarında. Taktığın an yeniden bulaştırıyor. Şu rehbere göre bilgisayarını tarat. USB diskten çalıştırıp girdikten sonra internete bağlayıp virüs veritabanlarını güncelle yalnız.

Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın

Geçen gün de Kaspersky'ı önerdiniz. Cracklerim var bayağı fazla. Başka bir öneriniz var mı?

Geçen gün de Kaspersky'ı önerdiniz. Cracklerim var bayağı fazla. Başka bir öneriniz var mı?

Bu sözü söyleyen bir kullanıcıya yardım edilmez.
Herşeyin bir ceremesi vardır. Diyorsunuz ki ben ceremeyi ödemeden bu işten kurtulayım.

Çoğu antivirüs bu virüsü tanıyor çünkü 2010 çıkışlı bir virüs.
Malware scan of watermark.exe (Shockwave Flash) 6770d091852d08f0dfd2ff0bc79ecf7a09445b19 - herdProtect
Ancak antivirüslerin engelelmediği yer sistem geri yükleme kaydını kapatmak. Manuel olarak sistem geri yüklemeleri kapatın ve virüsü Kaspersky ile kaldırın.
Ramnit olarak geçiyor ancak Kaspersky Krap olarak tanıyor.

Kaspersky virüslü olmayan şeye virüs demez. Cracklerde virüs varsa silecek tabi silmesini istemiyorsan boşa konu açan sensin.

Ben ne yazdığımı iyi biliyorum. Hem zararlıyı sisteme yükleyip hem de Crack'lerim var diyerek verilen silme önerisini beğenmiyorsun. Başka ne önerisi istiyorsun, ne gibi bir öneri beklentin var ? Niye konuyu açtın o zaman ? Milletin elinde sihirli bir değnek mi var ? Git birşeyler öğren. Dünyada senin gibi kullanıcılara yardım edilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boztepe, ben bir arkadaşa verdim Flash belleğimi, geri aldım, taktım benim Pc'ye bir baktım bu virüsler var. Yani anlayacağın Cracklerimden virüs kapmadı. Crackler hep virüs içerecek değil ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…