Red Alert 2 Skirmish mod indirme

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar bu senelerin oyununu buradaki herkes bilir herhalde. Ben hala bırakamam, bırakamadım, boş zamanımda oynarım ve mobil platforma GTA gibi saçma oyunlar çıkaracaklarına, dolmuşta, hastanede beklerken oynamalık böyle oyun olmalı..! (Burdan sonrası için oyunu oynamış olmanız gerekir)

Neyse, çocukluğumda bi sistemde oynarken Skirmish modunda, harita seçiminde değişik seçenekler vardı. Sadece "Battle" seçeneği değildi yani. Ve ordaki haritaları seçtiğimizde, ekstra Uniteler vardı. Tanklar, askerler felan yani. Mesela Sovyetlerde yuri filan vardı, Amerikanlarda ve onlar gibilerde de uçak pistinin yanına koyulan, 4 tane ekstra uçak koymaya yarayan bir şey vardı. Yine sovyetlerde ağaçları yakabilen adamlar filan vardı. Daha bir sürü şey vardı arkadaşlar. Bunlar sadece hatırladıklarım. Kaç kere indirdim oyunu hep farklı boyutlarda ama malesef, hiçbiri böyle çıkmadı. Araştırdım filan Türkçe hiç bulamadım, ingilizce sitelerdekiler de sadece mod.

Ben bu oyunun bu sürümünü nasıl indirebilirim ? Ya da nasıl ekleyebilirim ? Lütfen oynamış olanlar cevaplasınlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı