- Makaleler
- 5
Merhaba. Bildiğimiz üzere Red Alert 2 adlı efsane bir oyun var. Birkaç neslin oynadığı ve sevdiği bu oyunu yeni bilgisayarımda oynamak istedim. Oyun 2000 yılından kalma bir oyun olduğu için Windows 8.1 ile uyuşmadı. İnternette bu konuyla ilgili araştırma yaptım ve bulduğum bilgileri uyguladım fakat oyunu yine de oynayamadım. -Oyunun orijinal versiyonuna sahibim.
-Oyunu açtığım zaman sesler geliyor ama ekrandaki görüntü siyah oluyor.
-Oyun klavyemi ve faremi algılıyor yani bir yerlere tıklayabiliyorum ya da esc tuşuna basabiliyorum.
Denediğim yöntemler: Ra2.exe, Yuri.exe, RA2MD, mph gibi birkaç dosyanın uyumluluk modlarını değiştirdim.
Şimdiye kadar olumlu bir sonuca ulaşamadım.
Not: Windows 7 Starter kullandığım eski bilgisayarımda çalışmıştı fakat artık o da yok. USB belleğe işletim sistemi kurarak oradan oynamamı önerir misiniz?
-Oyunu açtığım zaman sesler geliyor ama ekrandaki görüntü siyah oluyor.
-Oyun klavyemi ve faremi algılıyor yani bir yerlere tıklayabiliyorum ya da esc tuşuna basabiliyorum.
Denediğim yöntemler: Ra2.exe, Yuri.exe, RA2MD, mph gibi birkaç dosyanın uyumluluk modlarını değiştirdim.
Şimdiye kadar olumlu bir sonuca ulaşamadım.
Not: Windows 7 Starter kullandığım eski bilgisayarımda çalışmıştı fakat artık o da yok. USB belleğe işletim sistemi kurarak oradan oynamamı önerir misiniz?