Red-Brown Switch %60-%65 Klavye Önerisi

Bütçe
2500

AtaGRL

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selam, açtığım ilk konu olacak :)

Bir %60 %65 boyutlarında, masada çok yer kaplamayan, kırmızı veya kahverengi Switch, hotswap (modifiye edebileceğim/takması çıkarması kolay) mümkünse beyaz renkte klavye istiyorum. Bütçem maksimum 2500 civarı. Türkçe dizilim şart değil, İngilizce de olabilir. Eğer Türkçe olacaksa baskısı da sonradan olmasın. Bir de daha resmi, bilinen, yaygın markalar tercih etmek istiyorum. Rampage gibi çabuk bozulan ve memnun kalmadığım markaların ürünlerini tercih etmekten kaçınıyorum.

Royal Kludge RK61'e benzer klavyeler özellikle hoşuma gidiyor. Onun benzerleri veya farklı seçenekler arıyorum.

İnterneti uzun bir süre süzdüm, Razer Huntsman Mini gibi klavyelere de baktım fakat hotswap değiller. Kemove Snowfox K61'i de gördüm, ama Royal Kludge gibi daha kaliteli markaları tercih etmek istediğimden vazgeçtim.

-Her teklife açığım, illaki yazanlara uygun olacak diye bir şey yok. Eğer kullanıp da çok beğendiğiniz memnun kaldığınız bir ürün varsa onu da yazabilirsiniz. Fikir alışverişine açığım. (Blue kullandım Red'e veya Brown'a geçmek istiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı