karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 23 Mayıs 2023 #1 Normalde 24 tanesi 20 TL üzerinden hesapladığımızda 480 TL yapıyor. 100 TL'lik bir indirim var. Bence gayet uygun. Herhangi bir zincir markette daha ucuz ise 24 taneli fiyatını belirtebilirsiniz. Şok'da 20 TL'ye görmüştüm. https://www.hepsiburada.com/red-bull-enerji-icecegi-250-ml-x-24-adet-pm-HBC000032KUSB?magaza=Hepsiburada
Normalde 24 tanesi 20 TL üzerinden hesapladığımızda 480 TL yapıyor. 100 TL'lik bir indirim var. Bence gayet uygun. Herhangi bir zincir markette daha ucuz ise 24 taneli fiyatını belirtebilirsiniz. Şok'da 20 TL'ye görmüştüm. https://www.hepsiburada.com/red-bull-enerji-icecegi-250-ml-x-24-adet-pm-HBC000032KUSB?magaza=Hepsiburada
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2023 #2 Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Edit: Kusura bakmayın, dikkat etmemişim.
Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Edit: Kusura bakmayın, dikkat etmemişim.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 23 Mayıs 2023 #3 Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Genişletmek için tıkla...
Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Genişletmek için tıkla...
H Hilti26 Megapat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #4 Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Genişletmek için tıkla... Sepette indirime giriyor ürün.
Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Genişletmek için tıkla... Sepette indirime giriyor ürün.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #5 Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Genişletmek için tıkla... Sepete ekleyince gözüküyor. Gayet güzel bir indirim paylaştığınız için teşekkürler.
Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Genişletmek için tıkla... Sepete ekleyince gözüküyor. Gayet güzel bir indirim paylaştığınız için teşekkürler.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 23 Mayıs 2023 #6 Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Edit: Kusura bakmayın, dikkat etmemişim. Genişletmek için tıkla... Başlığa 'Red Bull markalı ürünlerde sepette %30 indirim!' yazmıştım fakat moderatör kaldırmış.
Üniversiteli Jordi dedi: Hocam linkteki ürünün fiyatı belirttiğinizden yüksek, bir yanlışlık olmasın? Edit: Kusura bakmayın, dikkat etmemişim. Genişletmek için tıkla... Başlığa 'Red Bull markalı ürünlerde sepette %30 indirim!' yazmıştım fakat moderatör kaldırmış.