ksewst12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Bir yerden duymuştum. Unuttuğum için oradan bakamıyorum: Red Bull'un hangi günü olduğunu hatırlamıyorum, özel festivallerinden birinde Red Bull çok daha ucuz oluyormuş. Festival ismi, ne zaman vb. bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
Bir yerden duymuştum. Unuttuğum için oradan bakamıyorum: Red Bull'un hangi günü olduğunu hatırlamıyorum, özel festivallerinden birinde Red Bull çok daha ucuz oluyormuş. Festival ismi, ne zaman vb. bilgisi olan var mı?
qrasvent Centipat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 Festivalden ziyade piyasada bir söylenti var, Redbull araçlarından bedava Redbull veriyorlar diye duymuştum.
Festivalden ziyade piyasada bir söylenti var, Redbull araçlarından bedava Redbull veriyorlar diye duymuştum.
ksewst12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 qrasvent dedi: Festivalden ziyade piyasada bir söylenti var, Red Bull araçlarından bedava Red Bull veriyorlar diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bunu yazarken duymuştumda yok galiba görmüştüm 1 kere.
qrasvent dedi: Festivalden ziyade piyasada bir söylenti var, Red Bull araçlarından bedava Red Bull veriyorlar diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bunu yazarken duymuştumda yok galiba görmüştüm 1 kere.