Red Bull kablosuz kulaklık alınır mı?

dogus09

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün BİM'e gittim ve Red Bull'un bir kulaklığını gördüm. Çok hoşuma gitti ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Bu tarz bir kablosuz kulaklık arıyordum, oyun için de kullanacağım. Sizce alsam mantıklı mı, yoksa aynı fiyata ya da yakın fiyatlarda daha iyi tercih edebileceğim bir model var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

Peşin fiyatına 6 taksit olması da bence çok iyi.

Dosya Ekleri

• 20250904_113410.jpg
    20250904_113410.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 244
Merhaba arkadaşlar, bugün BİM'e gittim ve Red Bull'un bir kulaklığını gördüm. Çok hoşuma gitti ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Bu tarz bir kablosuz kulaklık arıyordum, oyun için de kullanacağım. Sizce alsam mantıklı mı, yoksa aynı fiyata ya da yakın fiyatlarda daha iyi tercih edebileceğim bir model var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

Peşin fiyatına 6 taksit olması da bence çok iyi.

Red Bull para verse dışarıda yine de takmam YouTube'a incelemeleri düşmüşse göz atılabilir.:D

Hocam size önerim almanız, çünkü Red Bull Oracle Racing'in yani Formula1 Takımının iletişim için kullandığı kulaklığın gündelik kullanıma uyarlamış hali, görünüşü ise çevrenizden "oha", dedirtdir çevre yaptırır taksitlede cebi üzmez güle güle kullanın derim

Rastgele kalitesiz bir kulaklığa Red Bull merch yapılmış diye bu kadar pahalı. Red Bull kaliteli olur diye bakmamak gerekiyor. Sazan.Avi durumunda. Bu bütçeye ankersound modelleri tercih edilebilir.

Markanın adını daha önce de hiç duymadım. Görselde cihaz hakkında 3 tane bilgi verilmiş ancak o bilgiler ne kadar doğru. Ancak şunu söyleyeyim ortalama bir kulak üstü kulaklık 1 saate şarj oluyor, 30-40 saat de gidiyor şarjı. Burada 18 demiş ancak 10-15 gitse şaşırmam, bataryası da 1 yıla ölür zaten. Üstündeki Red Bull yazısı da hiç hoş durmuyor. Kafamda içecek markası ile dolaşmak istemem. Hem para veriyorum hem de sanki onlar bana para vermiş de markanın reklamını, sponsorluğunu yapıyorum kafamda red bull yazısı ile geziyorum. Lisanslı ürün gibi duruyor, bu ürünler genel olarak fiyatının anca 3/1'ini hak ediyor diyebilirim. Yani bu ürünü almak büyük bir kumar olur, ne olduğu belli olmayan ancak büyük ihtimalle kötü bir ürün almış olacaksınız. Ben bir marketten kulaklık almam ne olursa, çünkü iadesi garantisi uzuyor uğraştırıyor internetten almaya göre. Zamanında 20 liraya kulaklık almıştım kapıdan çıkıp denedim çalışmadı markete geri girdim bu bozuk dedim 20-25 dk denediler uzunca kağıt doldurdular adres telefon ne varsa istediler ürün değişimi yapamayınca da para iadesi yaptılar.

Dün çekmiştim bugün yükleme fırsatım oldu açmama izin vermediler ama ürün gerçekten lisanlı ama kutunun kalitesinden anlıyabiliyorsunuz ki, içinden çıkacak olan şeyde çok bir şeye benzeyecek gibi durmuyor ayrıca bimtürkiye hesabı instagramdan yakın çekim video paylaşmış onu da izleyebilirsiniz

Dosya Ekleri

• 20250904_170123.jpg
    20250904_170123.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 100
  • 20250904_170119.jpg
    20250904_170119.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 107

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı