Red Dead Online "actıvatıon requıred" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar...
2 gün önce steamdan satın aldığım Red Dead Online için sizleri rahatsız ediyorum. Oyunun kurulumda vs hiçbir sorun yok ama Rockstar ile bağlantı problemi yaşıyorum sanırım... Rica ediyorum yardımcı olun, sinirlerim bozuldu.

Dosya Ekleri

• IMG-20210209-WA0022.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG-20210209-WA0017.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG-20210209-WA0014.jpeg
    200,5 KB · Görüntüleme: 105
Ben GTA 5'te aynı problemi yaşadım, saati geri alınca çözdüm.
Oyun crackti

Ben de aynı sorunu yaşıyorum acaba saati geri aldığınızda oyun açıldı mı açıldıysa ne kadar geri aldınız bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum acaba saati geri aldığınızda oyun açıldı mı açıldıysa ne kadar geri aldınız bilgilendirirseniz sevinirim.

Yok kardeşim arkadaşım alay etmiş sağ olsun. Şimdi tarayıcına gir proxy yaz ve en üstteki sekmeye tıkla. Yüksek ihtimal benimki gibi hem bu tarz sitelere giriş engelli hem de Rockstar'ın kullanıcı giriş sayfasına erişimin engelli olduğu için bunu yaşıyorsun.
Basit bir VPN değiştirme programı indirmen gerekiyor girerken aktif et komumun yurt dışında gözüktüğü için çok rahat giriş sağlıyorsunuz. Umuyorum yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…