Red Dead Online alınır mı?

Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi alınır mı? 2 ay falan tek başıma oynayacağım tek başına oynamak sarar mı?
Bir de bunun için yeni konu açmak istemedim acaba oyunu bilgisayarım kaldırır mı?
RX570 4 GB.
i5 6500.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktığı gün indirimle 40 TL'ye satılacakmış sanırım, bir sitede görmüştüm. İndirimsiz fiyatı 159 TL olacakmış, bu indirim doğruysa kesinlikle alınır. Çıktığı gün çok fazla satar diye düşünüyorum.

RAM sıkıntı çıkartabilir ama sistemin kaldırır.
2021 Şubata kadar 40 TL.

Çıktığı gün indirimle 40 TL'ye satılacakmış sanırım, bir sitede görmüştüm. İndirimsiz fiyatı 159 TL olacakmış, bu indirim doğruysa kesinlikle alınır. Çıktığı gün çok fazla satar diye düşünüyorum.

RAM sıkıntı çıkartabilir ama sistemin kaldırır.
Oyun çıktı zaten 40 liradan satılıyor. Konuya gelecek olursak yılbaşını bekleyin yılbaşından sonra alın oyunu çoğu kafadan red dead online epic games ücretsiz verecek diye söylentiler çıkıyor benim de kafam karışık o yüzden yılbaşından sonra alacağım ben de sizde öyle yapın bence.

Oyun çıktı zaten 40 liradan satılıyor. Konuya gelecek olursak yılbaşını bekleyin yılbaşından sonra alın oyunu çoğu kafadan red dead online epic games ücretsiz verecek diye söylentiler çıkıyor benim de kafam karışık o yüzden yılbaşından sonra alacağım ben de sizde öyle yapın bence.
GTA V çıktıktan 7 sene sonra bedava verildi. RDR 2 çıkalı daha 1 sene ancak oldu. Öyle bir şey olacağını sanmam.

İçerik olarak biraz kısıtlı (çıktığı bir sene falan oldu, normaldir), tek başınıza çabuk sıkılabilirsiniz.
Ayrıca grind yapmanız lazım, hesap kastığınız bir oyun yani. O yönüyle GTA Online'dan farksız denebilir.
Başlarda tamamen 0 başlıyorsunuz, o yüzden tek başınıza biraz zorlayabilir. Paranızı da doğru düzgün harcamanız gerekiyor, başlar başlamaz çarçur ederseniz büyük sıkıntı.

Kısaca, yavaşça hesap kastığınız oyunları seviyorsanız son derece alınabilir bir oyun. İlerleyen zamanlarda da yanınıza oyundan ya da topluluklardan birisini bulursunuz, illa 2 ay tek başınıza oynayacaksınız diye bir şey yok.

@Lyrinx
Çıktı bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı