Red Dead Online alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu anda indirim ile 10 dolara düşmüş, 2 arkadaş alıp takılalım, görev vs. yapalım istiyoruz. GTA Online gibi Invite Only vs. destekliyor mu, hileler ile vs. uğraşmak istemiyoruz çünkü. Sizce almaya değer mi?

Alınmaz, güncelleme almıyor.

Uzun vadeli oynarım takılırım çok eğleniriz gibi düşünceniz olmasın. Mevcut görevleri yapar oynarsınız. Ömrü Max 1 ay.

Alacaksanız neden orijinal oyunu almıyorsunuz? 15 Dolara satın alıp hem hikaye modunu hem de Online modunu oynayabilirsiniz. Bence 10 dolara değecek bir yanı yok.

Tek başına Online alınmaz storyi alın yanında Online geliyor zaten. Bir zaman sonra sıkabilir ama.

Hocam şu anda ana oyun 60 dolar görünüyor.

Fazlasıyla indirime giriyor ve yakında da indirime girecektir, o indirime girene kadar bekleyin bence. 10 doları Online'a verdiğinizi farz edersek 5 dolara RDR2 hikayesi oynamış oluyorsunuz. Çok iyi rakam.

Bende story modu olan vardı onu Steam TL kurundayken 400 liraya almıştım birkaç ay önce de Red Dead Online`nı ucuza buldum Epic Games'te indirimdeyken aldım öyle yapın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…