leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 20 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Steam'den Red Dead Online oyununu alırsam hikaye modunu almadan oynayabiliyorum değil mi?
Arkadaşlar merhaba. Steam'den Red Dead Online oyununu alırsam hikaye modunu almadan oynayabiliyorum değil mi?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 20 Kasım 2023 #2 Red Dead Online sadece mutliplayer versiyonudur. Hikaye dahil değildir.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.686 Çözümler 3 Yer Türkiye 20 Kasım 2023 #3 leomessy dedi: Arkadaşlar merhaba. Steam'den Red Dead Online oyununu alırsam hikaye modunu almadan oynayabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Hikaye yok Online takılıyorsun
leomessy dedi: Arkadaşlar merhaba. Steam'den Red Dead Online oyununu alırsam hikaye modunu almadan oynayabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Hikaye yok Online takılıyorsun
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 leomessy dedi: Arkadaşlar merhaba. Steam'den Red Dead Online oyununu alırsam hikaye modunu almadan oynayabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabiliyorsun.
leomessy dedi: Arkadaşlar merhaba. Steam'den Red Dead Online oyununu alırsam hikaye modunu almadan oynayabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabiliyorsun.