M melifcanan Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar RDR 2'yi zamanında Steam'den almıştım ama kur değiştiği için Online alamıyorum. Epic'ten alsam sorun çıkarır mı?
Arkadaşlar RDR 2'yi zamanında Steam'den almıştım ama kur değiştiği için Online alamıyorum. Epic'ten alsam sorun çıkarır mı?
hefe0935 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 412 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #2 melifcanan dedi: Arkadaşlar RDR 2'yi zamanında Steam'den almıştım ama kur değiştiği için Online alamıyorum. Epic'ten alsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam en kötü iade istersiniz sorun olmaz.
melifcanan dedi: Arkadaşlar RDR 2'yi zamanında Steam'den almıştım ama kur değiştiği için Online alamıyorum. Epic'ten alsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam en kötü iade istersiniz sorun olmaz.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #3 melifcanan dedi: Arkadaşlar RDR 2'yi zamanında Steam'den almıştım ama kur değiştiği için Online alamıyorum. Epic'ten alsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Epic hesabınızı Steam'e bağlayabiliyordunuz sanırım. Red Dead Online güzel değil bence hocam. Çok bir şey beklenmez bence.
melifcanan dedi: Arkadaşlar RDR 2'yi zamanında Steam'den almıştım ama kur değiştiği için Online alamıyorum. Epic'ten alsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Epic hesabınızı Steam'e bağlayabiliyordunuz sanırım. Red Dead Online güzel değil bence hocam. Çok bir şey beklenmez bence.