Red Dead Online alınmalı mı?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci

Ben RDR2'yi bitirdim, bu yuzden RDR2'ye gerek yok. Eger Red Dead Online alacaksam, Rainbow Six: Siege, Lossless Scaling'i iade etmem lazim, deger mi? İkisi de benim icin olmazsa olmaz degil, muhtemelen CS2'den kasa duserse geri Lossless Scaling'i satin alabilirim, zaten aktif olarak kullanmiyorum.

Bu senin keyfine bağlı RDR seviyorsan ve arkadaşların ile oynayacaksan bir noktaya kadar sarıyor. Ama içerik kıt ve yeni içerik desteği yok.

Tek oynayacagim. Oyunda gorev yoksa almam.

300 saatten fazla oynadım, oyun olarak açıkcası acayip tekrara düşüyor çünkü Rockstar saldı oyunu. Ha ortam olarak güzeldi çok iyi dostluklar edindim oyunda.

Ben RDR2'yi bitirdim, bu yuzden RDR2'ye gerek yok. Eger Red Dead Online alacaksam, Rainbow Six: Siege, Lossless Scaling'i iade etmem lazim, deger mi? İkisi de benim icin olmazsa olmaz degil, muhtemelen CS2'den kasa duserse geri Lossless Scaling'i satin alabilirim, zaten aktif olarak kullanmiyorum.

İnsanlarla takılmak için istiyorsan alma RDR Online da sadece kendi karakterini geliştirip kovboyculuk yapmak istiyorsan al. Tek başına server açman lazım herkes hile kullanıyor kimse düzgün değil. Oyunun dosyalarına dosya atıyosun (virüs değil) sadece sen oluyosun GTA Online'daki gibi. Kovboy temasını seviyorsan kendi karakterini yaratıp oynarsın onun dışında insanlarla takılmak için istiyorsan hiç bulaşma herkes hile GTA Online'dan çok daha beter. İnsanların oyununa karışıyolar seni oyundan atıyolar seni ışınlıyolar aklına gelebilecek her şeyi yapıyolar kasabanın içine gemi ışınlayanı gördüm Sims oynar gibi kasabanın bir köşesine oyundaki nesneleri yerleştirip ortam kurmaya çalışanları gördüm daha nicesi var.

Ben 2 gündür giriyorum ve sarıyor. Aynı RDR2 ama bu sefer ana karakter biziz. Hikaye görevleri var ve istediğin kadar kovalayabileceğin yan görev var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı