Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Ağustos 2022 #1 Önceden oynarken bu hatayı vermiyordu. Nedense bugün başladı hata. (oyun dosyalarını doğruladım)
Çözüm Triss 4 Ağustos 2022 Behzatcdekihayalet dedi: Dosya butunlugunu dogrulamatyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım. Arkadaşlar çok pardon hata çözüldü, Social'ı silip tekrardan yükleyince hata düzedli.
Behzatcdekihayalet dedi: Dosya butunlugunu dogrulamatyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım. Arkadaşlar çok pardon hata çözüldü, Social'ı silip tekrardan yükleyince hata düzedli.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 4 Ağustos 2022 #2 Triss dedi: Önceden oynarken bu hatayı vermiyordu. Nedense bugün başladı hata. (oyun dosyalarını doğruladım) Eki Görüntüle 1474126 Eki Görüntüle 1474127 Genişletmek için tıkla... Dosya butunlugunu dogrulamatyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Triss dedi: Önceden oynarken bu hatayı vermiyordu. Nedense bugün başladı hata. (oyun dosyalarını doğruladım) Eki Görüntüle 1474126 Eki Görüntüle 1474127 Genişletmek için tıkla... Dosya butunlugunu dogrulamatyi deneyebilirsin.
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Ağustos 2022 #3 Behzatcdekihayalet dedi: Dosya butunlugunu dogrulamatyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım. Arkadaşlar çok pardon hata çözüldü, Social'ı silip tekrardan yükleyince hata düzedli. Artı 0 Eksi Çözüm
Behzatcdekihayalet dedi: Dosya butunlugunu dogrulamatyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım. Arkadaşlar çok pardon hata çözüldü, Social'ı silip tekrardan yükleyince hata düzedli.
MMemik01 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 @Triss bakarmisin Artı 0 Eksi