Çözüldü Red Dead Online giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FlyingHopes

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa/Gemlik
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yarım saattir uğraşmama rağmen bir türlü oyuna giremedim, şöyle bir uyarı veriyor profilim Social Club üzerinde açık olmasına rağmen:

Adsız.png

İşin garibi Social Club sitesine de giremiyorum internet üzerinden, mobil veriyle giriyorum, daha önce sorunsuz bir şekilde oynuyordum, internetim de iyi olmasına rağmen bu sorun çıktı, yardımlarınızı bekliyorum. Şöyle bir şey yazıyordu acaba sunuculardan mı kaynaklıdır?

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yarım saattir uğraşmama rağmen bir türlü oyuna giremedim, şöyle bir uyarı veriyor profilim Social Club üzerinde açık olmasına rağmen:

Eki Görüntüle 1264956

İşin garibi Social Club sitesine de giremiyorum internet üzerinden, mobil veriyle giriyorum, daha önce sorunsuz bir şekilde oynuyordum, internetim de iyi olmasına rağmen bu sorun çıktı, yardımlarınızı bekliyorum. Şöyle bir şey yazıyordu acaba sunuculardan mı kaynaklıdır?

Eki Görüntüle 1264959
Galiba RDR2'de bir sorun var. Yani sizin sisteminizle ilgili değil. Teknik bir Sorun.

"Sorry, Online services temprorely disabled" ==> "Üzgünüm, Online servislerimiz kısa süreliğine duraklatıldı."

Son düzenleme:
Düzelmesi tamamen Rockstar'a bağlı, GTA 5'de çok hızlı şekilde çözülüyordu bunda da aynısı olur mu emin değilim.
Hocam konuda belirtmiştim, siteye giremiyorum diye, şu an erişim sağlayabiliyorum ama hala site çok yavaş çalışıyor, fırsat bulursam başka bir internet ile deneyim, umarım işe yarar. Rockstar Launcher ve Social Club'ı silip baştan yükledim fayda etmedi.

Modem kullanmıyorum, mobil veri kullandığımı belirtmiştim, Launcher'ı sildim baştan yükledim, başka bir internetle deneyeceğim vakit olursa. Başka bir internete bağlandım sorun çözüldü.
Bu arada cevap veren herkese teşekkür ediyorum.
@korkusuzturk
@Motionless IN White
@RMC Team
@509918

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı