Çözüldü Red Dead Online göreve başlayınca oyun çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

soakedinbleach

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşla RDO oynamak istedik. Ne zaman bir göreve başlayacak olsam -bounty almak gibi- oyun çöküyor. Bazen de haritada dolaşırken oluyor. Driver'ları henüz güncelledim ama pek bir işe yaramadı anlaşılan. Başka ne yapabilirim?

Çözüm
Benim de çöküyor delireceğim artık.
Kimse bir şey yazmamış ama ben Lobby Manager denen modu keşfettim. 2 gündür sadece arkadaşlarımla girebileceğim bir lobi açıp (GTA Online'daki invite-only lobiler gibi) oynuyoruz ve daha hiç çökme sorunuyla karşılaşmadık. Tek sorun Rockstar'ın herkese açık deathmatch ya da at yarışı gibi modlarının oynanamaması, ama onun dışında her şeyi lobiye davet ettiğim oyuncularla oynayabiliyorum.
Benim de çöküyor delireceğim artık.
Kimse bir şey yazmamış ama ben Lobby Manager denen modu keşfettim. 2 gündür sadece arkadaşlarımla girebileceğim bir lobi açıp (GTA Online'daki invite-only lobiler gibi) oynuyoruz ve daha hiç çökme sorunuyla karşılaşmadık. Tek sorun Rockstar'ın herkese açık deathmatch ya da at yarışı gibi modlarının oynanamaması, ama onun dışında her şeyi lobiye davet ettiğim oyuncularla oynayabiliyorum.

Çözüm

Bende öyle çözdüm hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…