Sooend Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 228 12 Ağustos 2023 #1 Red Dead Online oynayacağım fakat en ufak bilgim yok. Bir rehber videosu atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2023
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 Zamanında benim işime yaramıştı. Size de yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zamanında benim işime yaramıştı. Size de yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Skyno Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Merhaba, bende RDR Online başlamayı düşünüyorum isterseniz beraber girebiliriz. Benimde hiç bilgim yok güçlerimizi birleştire biliriz
Merhaba, bende RDR Online başlamayı düşünüyorum isterseniz beraber girebiliriz. Benimde hiç bilgim yok güçlerimizi birleştire biliriz
Sooend Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 228 16 Ağustos 2023 #4 Skyno dedi: Merhaba, bende RDR Online başlamayı düşünüyorum isterseniz beraber girebiliriz. Benim de hiç bilgim yok güçlerimizi birleştirebiliriz Genişletmek için tıkla... Hocam girelim beraber Discord ismim "syka_" eklersiniz
Skyno dedi: Merhaba, bende RDR Online başlamayı düşünüyorum isterseniz beraber girebiliriz. Benim de hiç bilgim yok güçlerimizi birleştirebiliriz Genişletmek için tıkla... Hocam girelim beraber Discord ismim "syka_" eklersiniz