Red Dead Online oynamak için RDR2'yi indirmek gerekli mi?

@LaahM
Epic Games'ten RDO alırsam ayrı olarak oynayabilir miyim? RDR2'yi Steam'den satın aldım.
@Hlina
Online ayrı olarak satıldığı için aldım.
Evet dostum oynayabilirsin. Online oynaman için RDR2'yi indirmene gerek yok çünkü Red Dead Online sadece online erişimini verir. RDR2 ise hikaye modu ve online erişimini verir. Kısacası Red Dead Online oynaman için Red Dead Redemption 2 indirmen gerekmez.

@Hlina
Online oyunu almadan nasıl Online olarak oynayacağım?
@LaahM
İndirmem gerekmese bile hesabımda olması gerekmez mi? Epic Games'ten RDR2'yi ve RDO'yu birlikte mi almam gerekiyor?

@Hlina
Online oyunu almadan nasıl Online olarak oynayacağım?
@LaahM
İndirmem gerekmese bile hesabımda olması gerekmez mi? Epic Games'ten RDR2'yi ve RDO'yu birlikte mi almam gerekiyor?
Yazdıklarımı okumuyor musun? RDR2 Online modu içeriyor. RDR2’ye sahipsen eğer, online oynamak için RDO almana gerek yok.

@Hlina
RDR2 Ultimate sürümde RDR2'yi ve RDO'yu birleştirdikleri için mi gelmiyor? Keşke Ultimate sürümü alsaymışım.

@Hlina
Online kötü olduğu için mi boşuna aldığımı söylediniz? Ben RDR2'yi aldığımda RDO gelmedi ve mecbur aldım. Hata mı oldu? Düz sürüm olsa bile gelmesi mi gerekiyordu?

@Hlina
Online kötü olduğu için mi boşuna aldığımı söylediniz? Ben RDR2'yi aldığımda RDO gelmedi ve mecbur aldım. Hata mı oldu? Düz sürüm olsa bile gelmesi mi gerekiyordu?
Hayır, online kötü ya da iyi olduğu için boşuna aldığını söylemedim. RDR2’yi aldığın zaman online moda, RDR2’nin içinden erişebiliyorsun. Erişiminin zaten olduğu oyun modunu ayrı olarak aldığın ve gereksiz yere para vermiş olduğun için boşuna aldığını söyledim. RDR2’yi aldığın zaman kütüphanende RDO belirmiyor, RDR2 içerisinden online girebiliyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…