RD Online oynayacağım. Resimdeki gibi 2 adet hata alıyorum. Sunucu yoğunluğundan olabileceğini düşünmüyorum. Aynı hatayı alan var mı? Sebebi nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hesabımda Social Club'a dair bir tek L.A Noire var.
Hocam yazılan şeyler uyguladım fakat bir şey değişmedi. Böyle bir hata veriyor. Ne demek istiyor onu da anlamadım. Sunucular mı yoğun acaba? Yoksa benimle ilgili bir sorun mu var anlayamadım. Yukarıda Offline Mod falan da yazıyor, anlayamadım bir şey. Sign İn dediğimde hiçbir şey olmuyor.![]()
Problems with Error Code 1000.50 when launching Grand Theft Auto V on Steam - Rockstar Games Customer Support
Question: I keep getting error 1000.50 on the Rockstar Games Launcher when trying to play Grand Theft Auto V on Steam. What can I do to stop this? Answer: This error is a result of a communication error with Steam and should be resolved by taking the following steps:Restart your PCRestart your...support.rockstargames.com
Burada yazilanlari uygulayabilir misiniz? Aynisi bahsettginiz oyun icin de gecerli.
L.A hesabım vardı. Aynı maili girmem lazım fakat hangisini girmiştim unuttum. Biraz araştıracağım, dönerim sonra hocam. Fakat bu uyarı, ben hiçbir şey girmeden direk çıkıyor, onu anlamadım.Kullanici adi veya sifre yanlis olabilir diyor. Bilgileri dogru girdiginizden emin misiniz?
@reptile hocam mailimi yazıyorum. Böyle bir şey çıkıyor. ÇıldıracağımKullanici adi veya sifre yanlis olabilir diyor. Bilgileri dogru girdiginizden emin misiniz?
Sağ olun hocam. İnterneti bi' 5 dakika boyunca kapattım ve düzeldi. Teşekkürler
5 dakika boyunca kapattım ve düzeldi.
Evet hocam. Fakat 2 saniyeliğine falan. Yani hemen açmıştım. İnternette modemi birkaç dakika kapatıp açmanın faydalı olacağını gördüm ve yaklaşık 5 dakika kadar kapattım. Ve düzeldiModemi ilk basta kapatip acmis miydiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.