Red Dead Online Steam indirimlerinden alınır mı?

ÖmerFaruk2

Centipat
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 hikayesini crack olarak bitirdim yapacak bir şey kalmayınca sıkmaya başladı, Red Dead Online alınır mı?

Kesinlikle alınmaz en boş Online oyunlardan biri.

Tek başınıza oynayacaksanız almayın. Bir süre sonra gerçekten sıkıcı oluyor.

Online kısmı çok kötü bence 100 saat Online oynadım para kasmak falan çok zor ve çok karışık hile yapmıştım önceden ban falan yemedim.

Ben RDR2 hikayesini crack olarak bitirmiştim sıkmaya Başlayınca bıraktım o nedenle RDR Online alınır mı diye sordum

220 saat RDR Online'ım var. Eğer kovboy temasını seviyorsan 220 saat oynarsın.

220 saat RDR Online'ım var. Eğer kovboy temasını seviyorsan 220 saat oynarsın.

Ama şunu unutma çok fazla hileci var oynayamazsın kendinin olduğu sunucu kurman lazım dosyalarına bir meta dosyası atıyosun tek başına kendi karakterinle istediğini yapabiliyosun. Hile değil Rockstar'ın beceremediği bir şeyi kendin yapıyorsun banlanma şansın %0.1

Ben rdr2 hikayesini crack olarak bitirmiştim sıkmaya Başlayınca bıraktım o nedenle rdr online alınır mı diye sordum
Bence alınmaz. Hikayeyi bitirdikten sonra online oynadım biraz sıkıcıydı bana göre.

İçi çok boş ve içerik kısıtlı. Çok grind yapman gerekiyor. Para yapmak da zor. Zaten tekrara düşüyor online pek değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…