Red Dead Online sürümünün boyutuna hikaye modu dahil mi?

Red Dead Online aldım ve 110GB kadar indirme yaptım. İlerde Red Dead Redemption 2 hikaye sürümünü alacağım ve 100GB daha indirmek istemiyorum. Acaba Online sürümü indirince içinde hikaye de iniyor mu? Hikayeyi satın aldığım zaman herhangi bir indirme yapmadan
giriş yapabilir miyim?

Yanlış bilmiyorsam hikaye sürümünü ayrı olarak satmıyorlar. Hikayeli olan versiyonu alınca zaten online'a girebiliyorsun. Eğer çok oynamadiysaniz iade edip tam versiyonu alın.

Sebep nedir? İkisi ayrı olarak satıldığı için dedim veya ben soruyu yanlış anladım
Oyuna sahipseniz zaten göreceksinizki steamde ayrı olarak satılsada aynı launcher üzerinden aynı sekmeden giriyorsunuz. Ek olarak 120gb olan oyunun single hikayesi dışında herşeyi iniyor zaten. Tekrardan single modu tamamen indirteceğini sırf ayrı oyun sanıpta düşünmek saçma.
Edit: Yukarıda iniyor diyen arkadaş var ama emin değilim ben 20 küsür GB eksik var.
Yanlış bilmiyorsam hikaye sürümünü ayrı olarak satmıyorlar. Hikayeli olan versiyonu alınca zaten online'a girebiliyorsun. Eğer çok oynamadiysaniz iade edip tam versiyonu alın.
Ayrı olarak satılıyor. 120 liraya düşüyor fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…