Steam Red Dead Online varken Red Dead Redemption 2 oyununu satın almak

HarleyQueeN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Zamanında uygun fiyatlı olduğu için Steam'den Red Dead Online satın almıştım. Şimdi hazır indirimler varken Steam'den Red Dead Redemption 2 full versiyonunu alayım diye düşündüm. Aynı hesaba bağlamakta sorun yaşar mıyım? Online'daki ilerlemem etkilenir mi? Bu şekilde satın alan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Arkadaşlar merhaba. Zamanında uygun fiyatlı olduğu için Steam'den Red Dead Online satın almıştım. Şimdi hazır indirimler varken Steam'den Red Dead Redemption 2 full versiyonunu alayım diye düşündüm. Aynı hesaba bağlamakta sorun yaşar mıyım? Online'daki ilerlemem etkilenir mi? Bu şekilde satın alan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
etkilenmez diye biliyorum hem zaten sadece onlinea sahipsen oyunda story modea girmek için ödeme yapmanı istiyordu.

Evet online'a sahip olduğunda story mod satın alınabiliyor oyun içinden ancak daha pahalıya geliyor sanırsam. Bu şekilde daha ucuz olduğundan Steam'den almayı düşündüm.

Daha geçen aldım oyunu yükseltme yapacaksınız bakın almayacaksınız yükseltme yapacaksınız yoksa oyunu bir daha para vermiş olursunuz zaten RDR2 aldığın zaman yanında otomatik RDR Online da geliyor çok daha ucuza yükseltme yapılıyordu sanırsam Rockstar Launcher bakınız.

Problem olmuyormuş arkadaşlar satın aldım denedim. Online ilerlemem hala devam ediyor. Herhangi bir çakışma durumu da olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı