Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 27 Ocak 2021 #1 2 gün önce RDR Online aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunu indirdim gerçekten ortamı şahane, önereceğiniz bir şey varsa, ya da rehber vs. varsa, atarsanız sevinirim.
2 gün önce RDR Online aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Oyunu indirdim gerçekten ortamı şahane, önereceğiniz bir şey varsa, ya da rehber vs. varsa, atarsanız sevinirim.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Arkadaşın bir çok daha rehberi var orda mevcut, bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Arkadaşın bir çok daha rehberi var orda mevcut, bakabilirsin.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 27 Ocak 2021 #3 astreo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Arkadaşın bir çok daha rehberi var orda mevcut, bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baya işime yaradı teşekkür ederim. Bilmeyen arkadaşlar kesinlikle bu videoyu izleyerek başlasın.
astreo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Arkadaşın bir çok daha rehberi var orda mevcut, bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baya işime yaradı teşekkür ederim. Bilmeyen arkadaşlar kesinlikle bu videoyu izleyerek başlasın.