Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 29 Kasım 2024 #1 Merhaba, bayağıdır RDR oynuyorum en az 2 sene vardır yanı soluksuz oynamadım arada bıraktım. Çoğu şeyi fulledim meslek, at, silah vs. Yani paraya ihtiyacım yok. Eğlencesine neler yapılabilir? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
Merhaba, bayağıdır RDR oynuyorum en az 2 sene vardır yanı soluksuz oynamadım arada bıraktım. Çoğu şeyi fulledim meslek, at, silah vs. Yani paraya ihtiyacım yok. Eğlencesine neler yapılabilir? Önerilerinizi bekliyorum.
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #2 Online oyununda bir hikayesi var, bitirebilir siniz hatta Türkçe yama ban sebebi değil diye biliyorum ama emin değilim.
Online oyununda bir hikayesi var, bitirebilir siniz hatta Türkçe yama ban sebebi değil diye biliyorum ama emin değilim.