Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 16 Haziran 2022 #1 Açık dünyada gezmeyi seviyorum, daha çok ekipman olduğundan Red Dead Online'ı tercih ediyorum. Ama diğer oyuncularla karşılaşmak istemiyorum. Red Dead Online'da sadece ben olacak şekilde offline oynamak mümkün mü?
Açık dünyada gezmeyi seviyorum, daha çok ekipman olduğundan Red Dead Online'ı tercih ediyorum. Ama diğer oyuncularla karşılaşmak istemiyorum. Red Dead Online'da sadece ben olacak şekilde offline oynamak mümkün mü?
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 17 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işinizi görür heralde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işinizi görür heralde.