Red Dead Online'ı yalnız oynamanın bir yolu var mı?

Neoreality

Hectopat
Kurt başlığı geçirmiş, bazı karaktersiz gruplar uluyarak beni bağlayıp atımı vuruyorlar. Benim arkadaşım olmadığı için onlara cevap veremiyorum ve benimle dalga geçiyorlar. Şimdi Single oyna diyeceksiniz, Online içerikleri Single'da yok. Zaten sadece Steam'den Red Dead Online'ı aldım istesem bile Single geçemem. Evet bu oyunu Single oynamanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay komik ama can sıkıcı. Çok fazla RDR Online oynamadım ama GTA Online'dan öğrendiğim kadarıyla kendimizi pasif moda alabiliyoruz veya ınvite only session kurabiliyoruz diye biliyorum. PlayStation kontrolcüsünde dokunmatik yüzeye basılı tutup açılan menüden pasif moda girebiliyorduk. PC'de nasıl bilmiyorum.
Düzenleme: Defansif mod varmış. Zorbalıklardan kurtulmak için bunu açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Beni de oyundan soğutan kısım o olmuştu, sonra para verip hikaye modunu aldım. Bir mod var Red Dead offline diye, onu kurunca online silahları kıyafetleri vs hikaye moduna geliyor. Bugün undead nightmare modunu da kurdum, Valentine kasabasında tepeye çıkıp avlıyorum hepsini. Bi bulamadığım şey ayakları yanan at kaldı, onu da bulursam gg

Undead nightmare modunu bulmadım ben atabilir misiniz?

Undead nightmare modunu bulmadım ben atabilir misiniz?
Hocam valla çok karışık bir mod, doğru düzgün videosu da yok. Oyunun orijinal değilse veya yedeğini alamayacaksan hiç girmemeni tavsiye ederim (oyunu silip bir daha yüklemek zorunda kaldım ) Yaklaşık 10 tane falan dosya indirip kurdum ama hala bir iki şey eksik kaldı. Eğer riski göze alırım diyorsan sabah pcye geçince hepsinin linkini atayım.

Ben de 7 8 tane mod yüklü zaten sorun olmaz yedekleme işi.

Tamam o zaman, not aldım yarın konu açayım olmazsa. İşe yarayan dosyaların linklerini atarım isteyen girer yükler nexus'tan

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…