Y yessir2623 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 RDR 2 Online oynarken hata vermeden aniden kapanıyor, 2 gündür böyle. Hikaye modunu oynarken bu hata olmuyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
RDR 2 Online oynarken hata vermeden aniden kapanıyor, 2 gündür böyle. Hikaye modunu oynarken bu hata olmuyor ne yapabilirim?
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #2 Aynı sorun bende de var çözemedim. Artı 0 Eksi
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.947 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 Oyunun optimizasyon rezalet çünkü oyun sürekli çöküyor, ve bende yaşıyorum bunu sanırsam çok fazla hileden kaynaklı. Artı 0 Eksi
Oyunun optimizasyon rezalet çünkü oyun sürekli çöküyor, ve bende yaşıyorum bunu sanırsam çok fazla hileden kaynaklı.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #4 SimonFive dedi: Oyunun optimizasyon rezalet çünkü oyun sürekli çöküyor, ve bende yaşıyorum bunu sanırsam çok fazla hileden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla Bazen ikimizi aynı anda atıyor bazen sadece beni atıyor keşke biraz daha Online tarafa el atsalardı. Artı 0 Eksi
SimonFive dedi: Oyunun optimizasyon rezalet çünkü oyun sürekli çöküyor, ve bende yaşıyorum bunu sanırsam çok fazla hileden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla Bazen ikimizi aynı anda atıyor bazen sadece beni atıyor keşke biraz daha Online tarafa el atsalardı.
LordCalap Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #5 yessir2623 dedi: RDR 2 Online oynarken hata vermeden aniden kapanıyor, 2 gündür böyle. Hikaye modunu oynarken bu hata olmuyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözülene kadar solo lobi kurup oynayabilirsiniz. Ben 2 haftadır hu şekilde oynuyorum bir sorunla karşılaşmadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
yessir2623 dedi: RDR 2 Online oynarken hata vermeden aniden kapanıyor, 2 gündür böyle. Hikaye modunu oynarken bu hata olmuyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu sorun çözülene kadar solo lobi kurup oynayabilirsiniz. Ben 2 haftadır hu şekilde oynuyorum bir sorunla karşılaşmadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 18 Ocak 2024 #6 Solo lobby ile çözebilirsin anca. Artı 0 Eksi