xiwich Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 480 gb sandisk Ekran kartı GTX 1650 Ti İşlemci AMD Ryzen 5 4600h with Radeon Grapihcs Red Dead Redemption 2'yi 3 kere bitirdikten sonra 2. oyunu yalayıp yuttum artık. Diğer oyununa geçmek istiyorum ama nereden nasıl oynayacağım veya satın alacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi?
Red Dead Redemption 2'yi 3 kere bitirdikten sonra 2. oyunu yalayıp yuttum artık. Diğer oyununa geçmek istiyorum ama nereden nasıl oynayacağım veya satın alacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi?
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #2 Pc üzerinden satın alamazsın. Anca emülatörle oynayacaksın. Youtubea yazarsan çıkar.
xiwich Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #3 General Skywalker dedi: PC üzerinden satın alamazsın. Anca emülatörle oynayacaksın. YouTube'a yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Xbox One'ım var oradan oynanır mı?
General Skywalker dedi: PC üzerinden satın alamazsın. Anca emülatörle oynayacaksın. YouTube'a yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Xbox One'ım var oradan oynanır mı?
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 16 Nisan 2023 #4 xiwich dedi: Xbox One'ım var oradan oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır hocam. Geriye uyumluluk bulunuyor.
xiwich dedi: Xbox One'ım var oradan oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır hocam. Geriye uyumluluk bulunuyor.
CeyhanHan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #5 Kankam eğer çok red Dead alternatifi oyun istiyorsan Call of Juarez seridi var kovboy tadını iyi verir
Kankam eğer çok red Dead alternatifi oyun istiyorsan Call of Juarez seridi var kovboy tadını iyi verir