Rehber Red Dead Redemption 1 bilgisayar üzerinden nasıl oynanır?

GTX 750 Ti ile oynayabilir miyim? RDR 2'yi oynayabiliyorum 35 40 FPS.

RDR 2 PC için optimize edildiği için o FPS de oynayabilmişsin fakat RDR 1 emülatör üzerinden çalıştığı için senin için RDR 2 kadar akıcı olmayabilir. Denemeden kesin sonuç alamazsın maalesef.

Arkadaşlar selam belki çok eski bir konu ama hala aktif var ise bana nasıl FPS sabitlemeyi kaldıracağımı anlatabilir mi? 15-30 FPS'de sabit duruyor RDR2 60 FPS bitirdim böyle bir sorun çok saçma geliyor açıkçası.

Bir önceki mesajımdaki açıklama geçerli. RDR 2 PC için optimize edildi o nedenle rahat oynamışsındır. RDR 1 emülatör yardımı ile oynandığı için daha fazla sistem kaynağı ihtiyacı duyuyor ve bu nedenle RDR 2 performansı ile kıyaslamaz. Sistem özelliklerin nedir ? Oyunla ilgili ayarlamaları nereden yaptın ? Eğer sistemin yeterli ise ve 30 fps ye takılı kalıyorsan onu kapatmanın yolu var. Sistem yetersiz ve o nedenle 30 fps civarında dolaşıyorsa, ona yapabilecek birşey yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20GHz
RAM: 8 GB.
64 Bit işlemci
Sistem özelliklerinden pek anlamıyorum umarım bunlar yardımcı olur.

E
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20GHz
RAM: 8 GB.
64 Bit işlemci
Sistem özelliklerinden pek anlamıyorum umarım bunlar yardımcı olur.
Ekran kartı modelini yazmamışsın. Yüksek ihtimal sisteminin gücüyle alakalı aldığın fps değerleri.

Ekran kartım - arix 570 peki PS3 emulatörü ile denesem sonuçlar nasıl olur?

RDR 1 için xenia canary emülatörü daha başarılı PS3 emülatörüne göre. İstersen deneyebilirsin ama aşırı farklı bir sonuç alacağını düşünmüyorum.

11th Gen intel i5 11400h 2.70 ghz
16 gb ram
rtx 3050 ti
akıcı oynayabilir miyim hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…