Rehber Red Dead Redemption 1 bilgisayar üzerinden nasıl oynanır?

R5 3600, 16GB RAM ve Vega 56 ile tatmin edici bir sonuç alabilir miyim sence?
Bazı sahnelerde FPS rahatsız edecektir. Özellikle akıcılıktan çok, FPS değerine bakıyorsanız kesinlikle tatmin edici olmaz. Yok; FPS önemsiz, akıcı olsun yeter diyorsanız yine tam tatmin olmazsınız ama büyük oranda akıcı oynarsınız diye tahmin ediyorum. FPS'e bakmak derken, düşük FPS olunca psikolojik olarak rahatsız olmaktan bahsediyorum.

Sadece hikaye için oynuyorsanız her türlü tatmin eder diye düşünüyorum.

Ayrıca sisteminiz @Chloe Price ile yakın. O da deneyimlerini sabah aktarır. Fikir edinmiş olursunuz.

Ortalama FPS tahmini için attığım testlere bakabilirsiniz. İçlerinden biri 2060 + 2600X idi sanırım. Sizin de ondan biraz iyi olur. Attığım testlerde yoksa, YouTube'da vardır.

R5 2600 GTX1060 yeterli mi?
Maalesef hayır hocam.

Elinize sağlık İrfan Bey.
Teşekkürler Misaki Bey.
Hocam PS3 oyunlarında Emulator ile Infamous oynama rehberi de yapar mısınız bir gün?
Hocam, işlemciniz neydi? Infamous oyunları yüksek işlemciler istiyor maalesef.
Edit: 3600 ise, 20 civarı FPS alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
R5 3600, 16GB RAM ve Vega 56 ile tatmin edici bir sonuç alabilir miyim sence?
30 FPS civarı alıyordum kamerayı çevirince hafif düşmeler yaşayıp geri geliyordu sonra. Sizinle aynı işlemciyi kullanıyorum.
Rica ederim. Görüntü bozulması biraz uğraştırdı. Alınan sonuca değdi.

Hocam tam aradığım uzun süredir araştırıyordum peki sorum şu
Çıkınca RTX 3060 veya 3050 Ti alacağım işlemci olarak da i5 10400F veya 3600 düşünüyorum sorun çok olur mu?

Çıkınca RTX 3060 veya 3050 Ti alacağım. İşlemci olarak da i5 10400F veya 3600 düşünüyorum sorun çok olur mu?
Xenia büyük oranda sorunsuz çalışıyor zaten. Sorundan kastınız FPS veya akıcılık ise, FPS'e bakarak oynarsanız tatmin edici olmaz fakat akıcılığı bakarsanız yeteri kadar tatmin olursunuz.

Önce FPS değerlerine bakmadan aşağıdaki videoyu izleyin. Sonra bakabilirsiniz. 2060 + 2600X ile oynuyor. Sizin sisteminiz daha iyi olacak ve bu adam oyunu kayıt ediyor. Buradan güzel bir çıkarım yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…