Red Dead Redemption 1 çıkışı beklenmeli mi?

Boran Ulusoy

Hectopat
Selamlar Red Dead Redemption 2 oyununu bitirdim, birinci oyunu oynamak istiyorum yakında PC'ye çıkacakmış. Beklemeli miyim yoksa emülatörden oynasam bir şey fark eder mi?

Bir de emülatör nasıl oluyor? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Selamlar Red Dead Redemption 2 oyununu bitirdim, birinci oyunu oynamak istiyorum yakında PC'ye çıkacakmış. Beklemeli miyim yoksa emülatörden oynasam bir şey fark eder mi?

Beklemen daha iyi olur. Emülatörden kötü performans alabilirsin.

Beklersen daha iyi olur çünkü emülatörde tam performans alamayacaksın.

Emülatörde çok kasıyor. GT 1030'da RDR2 oynamaya çalışmak gibi oluyor. Sonradan konsolda oynayınca iyi ki emülatörde bitirmemişim demiştim. Bu arada RDR2 ne kadar mükemmel olsa da RDR1 o kadar acele edilecek bir oyun değil. Zamanının efsanesi.

1. oyunun PC'ye çıkışı yakın zamanda olmayacak.

O zaman emülatörde oynamak en mantıklısı.

4K ya One S al geriye dönüşlülükten oyna sonra satarsın konsolu ama eğer acelen yoksa bekle.

Elimde kırılmış Xbox 360 var onda oynanır mı?

Emülatörde çok kasıyor. GT 1030'da RDR2 oynamaya çalışmak gibi oluyor. Sonradan konsolda oynayınca iyi ki emülatörde bitirmemişim demiştim. Bu arada RDR2 ne kadar mükemmel olsa da RDR1 o kadar acele edilecek bir oyun değil. Zamanının efsanesi.

Sistemim hayli hayli yeter gibi duruyor ama denemeden bilemeyiz tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı