A arda17546 Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Red Dead Redemption 1 PC için virüssüz Türkçe yamaya ihtiyacım var.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 2 Kasım 2024 #3 Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com
Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com
Y ylBurak Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 nickyokaga dedi: Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Peki bu dosyayı nereye atacağız hocam? Yazarsanız sevinirim.
nickyokaga dedi: Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Peki bu dosyayı nereye atacağız hocam? Yazarsanız sevinirim.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 ylBurak dedi: Peki bu dosyayı nereye atacağız hocam? Yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz arşiv dosyasının içerisinde txt dosyasının içerisinde yazması lazım.
ylBurak dedi: Peki bu dosyayı nereye atacağız hocam? Yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz arşiv dosyasının içerisinde txt dosyasının içerisinde yazması lazım.