Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 14 Mayıs 2024 #21 10 yıldır her sene 1 kere çıkan RDR 1 PC de haberi geçiniz.
4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 14 Mayıs 2024 #22 İwamoto_Kogan dedi: amd ryzen 3 3100, 16gb ddr4 ram, gtx 1650. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolarda görüldüğü üzere stabil 60FPS vermiyor ama 30 FPS'e kilitler stabil oynarsınız sıkıntı olmaz. GraphiX dedi: İptal falan edilmedi oçstar Games 14 yıllık oyun üzerinden bile double triple dip peşinde koşacak kadar açgözlü bir firma Genişletmek için tıkla... Forumda küfür yasak değil miydi? Son düzenleme: 14 Mayıs 2024
İwamoto_Kogan dedi: amd ryzen 3 3100, 16gb ddr4 ram, gtx 1650. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolarda görüldüğü üzere stabil 60FPS vermiyor ama 30 FPS'e kilitler stabil oynarsınız sıkıntı olmaz. GraphiX dedi: İptal falan edilmedi oçstar Games 14 yıllık oyun üzerinden bile double triple dip peşinde koşacak kadar açgözlü bir firma Genişletmek için tıkla... Forumda küfür yasak değil miydi?
b4yS Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 31 Yer Ankara 15 Mayıs 2024 #23 Kenobii dedi: 10 yıldır her sene 1 kere çıkan RDR 1 PC de haberi geçiniz. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu sefer doğrudur. PS3 neslinden kurtararak PS4’ getirdiler. PS4’den PC portlamakta çok zor değil. Landon Ricketts efsanesini yeniden görmek için sabırsızlanıyorum
Kenobii dedi: 10 yıldır her sene 1 kere çıkan RDR 1 PC de haberi geçiniz. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu sefer doğrudur. PS3 neslinden kurtararak PS4’ getirdiler. PS4’den PC portlamakta çok zor değil. Landon Ricketts efsanesini yeniden görmek için sabırsızlanıyorum
Agachad Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #24 Kenobii dedi: 10 yıldır her sene 1 kere çıkan RDR 1 PC de haberi geçiniz. Genişletmek için tıkla... Çıktı ama şimdi hangi saatte çıkacağını bekliyorum Ön siparişte aldım
Kenobii dedi: 10 yıldır her sene 1 kere çıkan RDR 1 PC de haberi geçiniz. Genişletmek için tıkla... Çıktı ama şimdi hangi saatte çıkacağını bekliyorum Ön siparişte aldım
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 1 Kasım 2024 #25 wednesday dedi: Sizce nasıl olur? Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games, gene şaşırtmadı ve oyunu hiç değiştirmeden, sadece PC portuna $50 istemiş. Oyunun ederi $20 civarıydı.
wednesday dedi: Sizce nasıl olur? Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games, gene şaşırtmadı ve oyunu hiç değiştirmeden, sadece PC portuna $50 istemiş. Oyunun ederi $20 civarıydı.