Red Dead Redemption 1 PC'ye indirilir mi?

RTX DEMİR

Centipat
Bügün internette gezinirken Red Dead Redemption adlı oyunla karşılaştım. Biraz kurcaladıktan sonra oyunu bilgisayar için bir sürümü olmadıgını öğrendim. Acaba başka yolu var mıdır?

Bildiğim kadarıyla RPCS3 ile oynanılabilir fakat RTX 2080 bile stabil çalışması için pek yeterli değil.

Özel RPCS 3 emülatörü ile oynanabiliyor ancak 60 FPS akıcı oynanış standartını elde edememe ve kontrollerinin zorlayacı olması nedeniyle pek stabil deneyim sunmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha kolayı var arkadaşlar ücretsiz olarak PC üzerinden PS Now üyeliği açıp yine PC üzerinden stream yöntemi ile oynayabilirsiniz sadece bu oyun değil PS Now kütüphanesinde yer alan PS3 ve PS4 oyunlarını da. Mesela PS4'e çıkış yapmış olan Spider Man'i ücretsiz oynayabilirsiniz PC'den.

Daha kolayı var arkadaşlar ücretsiz olarak PC üzerinden PS Now üyeliği açıp yine PC üzerinden stream yöntemi ile oynayabilirsiniz sadece bu oyun değil PS Now kütüphanesinde yer alan PS3 ve PS4 oyunlarını da. Mesela PS4'e çıkış yapmış olan Spider Man'i ücretsiz oynayabilirsiniz PC'den.
Daha detaylı anlatabilirmisiniz?

Daha detaylı anlatabilirmisiniz?
Öncelikle PS Now Playstation 3 veya 4'e ihtiyaç duymadan da stream yöntemi ile oyun oynayabileceğiniz bir bulut hizmeti. Kütüphanesinde yüzlerce oyun var ve devamlı yenileri ekleniyor. Microsoft tarafındaki Gamepass gibi.
Detaylı olarak anlatım aşağıda paylaştığım linkte. 7 günlük ücretsiz deneme de var deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı