Red Dead Redemption 2 14.99 dolar!

Arkadaşlar Paycell için dikkat edin kış indiriminde 1100 TL'lık alışveriş yaptım hala iadem gelmedi kaç kez mail attım bakmadılar Paycell'e güvenip almayın derim.

Hocam o para 1-15 şubat arası yatacak. Benim öncekilerde hep geldi sıkıntı yaşamadım sizinkindede yaşanmaz içiniz rahat olsun.

Hocam o para 1-15 şubat arası yatacak. Benim öncekilerde hep geldi sıkıntı yaşamadım sizinkindede yaşanmaz içiniz rahat olsun.
Usta kış indiriminde ki kampanya da son tarih 15 ocaktı ben alışverişi 22/12 de yaptım. Yeni kampanya döneminde yapmadım hala geçiştirme derdindeler. Son maile cevap bile atmadılar bilmiyorum ama ben daha kullanmam , tavsiyede etmem .

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250124-005110.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 126

Anladım hocam ben daha böyle bir sıkıntı yaşamadım umarım sorunun çözülür. Benimkileri 23 Aralıkta direk yüklemişlerdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250124_005403_Paycell.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 123
@DumpcesTR sağolun hocam , ama çözeceklerini sanmıyorum maillerime kasıtlı bakmıyorlar resmen daha da kullanmam artık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250124-010221.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 83
@DumpcesTR sağ olun hocam, ama çözeceklerini sanmıyorum maillerime kasıtlı bakmıyorlar resmen daha da kullanmam artık.

Hocam bu satın alımı yaptığınız tarihdeki kampanyanın hediyelerinin yükleneceği tarih 1-15 şubat arası diye biliyorum. Benim de 20-21 Aralıkta yaptığım satın alımların hediyeleri daha yüklenmedi. Bence size mail'de yanlış bilgi verilmiş belli ki ilgisizler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250124_010425_Paycell.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 120
Şu anda gördüm. Rockstar Games'in oyunlarında %80'e varan indirim var. Red Dead Redemption 2 ise şu anda en düşük fiyatında. 14.99 dolara kadar düştü. İlgilenenler bakabilir.
Arkadaşlar ben oyunu alamıyorum 5 kere falan denedim sürekli bakiyr yetersiz diye banka tarafından reddedildi diyor ama iki tane kart denedim ikisinde de para var, bunu yasayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…